Skip to main content

El-installation af enhver slags

Ny installation eller renovering af den gamle

Skal du have renoveret en el-installation eller monteret en ny i dit hus, i din lejlighed eller i dine virksomhedslokaler? Hos Bro El-Service finder du en autoriseret el-installatør i Næstved og omegn. Vi står klar til at hjælpe dig med lige netop dit el-arbejde, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Eksempler på hvordan vi kan hjælpe dig

En el-installation kan dække over mange forskellige typer installationer. Det kan for eksempel være:

  • Installation af hårde hvidevarer
  • Installation af LED-belysning
  • Installation af trådløs videoovervågning
  • Installation af alarmsystem
  • Renovering af el-installation
  • Ny el-installation

Vi kan være behjælpelige med alle former for elinstallationer, så har du en opgave til os, hører vi meget gerne fra dig.

Derfor skal du vælge vores firma

Der er flere gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at benytte dig af vores el-firma.

Vi udfører autoriseret el-arbejde for både private og erhverv, og vi gør det altid med et højt fagligt niveau. Vi har erfaringen og kompetencerne til at sikre dig en veludført el-installation, hvad enten den er gammel eller ny.

Vi lægger ikke kun stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. Vi har også et stort fokus på vores kunders tilfredshed. Derfor sætter vi en stor ære i altid at komme til den aftalte tid, ligesom vi altid står klar med kvalificeret rådgivning og vejledning.

Hvad koster en ny el-installation?

Vi tilbyder rimelige og gennemskuelige priser på alt vores el-arbejde. Derfor har du også mulighed for at få en ny el-installation til en forholdsvis billig pris. Der kan dog være stor forskel på, hvor omfattende en opgave er, og hvilke materialer der skal bruges for at sikre det bedste resultat. Derfor udarbejder vi altid et uforpligtende og skræddersyet tilbud på enhver opgave.

    Kontakt os for en indledende dialog

    Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer, eller har du nogle spørgsmål? Ønsker du at indhente et tilbud på din opgave? Kontakt os for en indledende dialog om dit projekt allerede i dag.