Når du skal have lavet el i forbindelse med husrenovering

Drømmer du om at renovere hele huset eller måske blot dele af det? Måske du ønsker at forny dit badeværelse eller køkken, eller måske du vil have renoveret boligen med henblik på at energioptimere den? Uanset hvorfor du har brug hjælp til el-renovering, så kan vi hos Bro El-Service hjælpe dig med det. Vi klarer nemlig alle el-relaterede opgaver i forbindelse med renoveringsarbejde.

Vores el-firma har mange kunder i Næstved, men vi kører også gerne ud for at hjælpe med el-renovering hos kunder i mange omkringliggende byer. Uanset om du har brug for helt nye el-installationer eller udskiftning af dine gamle løsninger, så kan vi som autoriserede elektrikere tage hånd om arbejdet med stor ekspertise og erfaring.

Vi hjælper med de svære beslutninger – og varetager alt arbejdet

Arbejdet med el-renovering kan involvere mange forskellige opgaver. Det kan for eksempel være, hvis du skal have udskiftet din eltavle, hvis du skal have LED-belysning eller generelt mere energibesparende belysning derhjemme. Det kan også være, du skal have hjælp i forbindelse med udskiftning af dit køkken eller bad. Uanset hvad vi skal hjælpe med i forbindelse med din renovering, kan du trygt overlade el-arbejdet til os.

Vi ved godt, det kan være svært at tage den endelige beslutning om, hvilket lys det skal være. Eller hvor stikkontakten skal sidde i køkkenet. Derfor står vi altid til rådighed med vejledning og tips til, hvad der vil give bedst mening for dig. Vi har stor erfaring med el-renovering, og vi deler gerne ud af vores store viden, så du kan træffe de rigtige beslutninger.

Kontakt os og få et tilbud på el-renovering

Skriv gerne til os via kontaktformularen her på siden, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe med din el-renovering. Via den kan du nemt indhente et helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Søger du en erfaren og autoriseret el-installatør?

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur inden for 1-3 hverdage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

høj kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed

​Elektriker Anders Bro Andersen startede Bro El-Service tilbage i januar 2013. Siden har han sat en ære i en høj kundetilfredshed. Det sker blandt andet ved at holde sig konstant opdateret på udviklingen inden for energibesparelser.

Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi kan derfor godt love, at vi sagtens kan hjælpe dig, når du skal have udført autoriseret el-arbejde i din virksomhed.

​Få nemt og hurtigt svar på din opgave

Autoriseret elektriker varetager installation og service

​Mange gode anmeldelser på Facebook og Google

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Nye stikkontakter og HPFI relæ"

Vi fik lavet to nye stikkontakter samt skiftet vores gamle HFI relæ til HPFI relæ. Vi fik først et besøg for at få vurderet omfang af opgave samt pris. Kort tid efter fik vi udført arbejdet. Vi er yderst tilfredse med arbejdet, service og pris. Vi kan varmt anbefale Bro El Service.

Tina Jensen

"Ny eltavle"

Et ellers istandsat hus, som kun manglede en ny eltavle. Bro El Service blev kontaktet i den tro at der var tale om en lokal virksomhed. Men det viste sig at der ikke vare noget problem i at køre fra Næstved til Køge, og det påvirkede i øvrigt ikke prisen, som var ganske rimelig og lavet til tiden.

Lars Würtz

"Renovering af køkken"

Bedste anbefalinger til Anders. Han er punktlig, omhyggelig og ikke mindst dygtig. Alle aftalerne blev overholdt, og der er absolut intet at sætte på et meget veludført og perfektionistisk arbejde.

Emil Larsen

Står du med en opgave for autoriseret elektriker og el-installatør?

Firmainformation

Adresse:

Bro El-Service V/ Anders Bro Andersen

Kalbyvej 10 4684 Holmegaard

Medlem af Tekniq Arbejdsgiverne

​Bro El-Service er medlem af TEKNIQ, der er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikrer vi, du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet, når får vores elektriker ud.

tekniqarbejdsgiverne_hvid