Mangler du hjælp til at få installeret strøm, sluttet nye lamper til eller er du i gang med den store renovering? Bro El-Service tilbyder hjælp med alle former for el-installationer i dit private hjem.
Vi kører i området omkring Næstved, Vordingborg og Ringsted med udgangspunkt i vores beliggenhed i Holmegaard.

Skal du have lavet el inden- eller udenfor?

Om det er indendørs belysning eller udendørs, om du skal have lavet nye stikkontakter, eller flyttet de nuværende – så kan vi være behjælpelige. Er du i tvivl om, hvad den bedste og smarteste løsning vil være i dit tilfælde, giver vi altid gode råd og vejledning. Med vores store ekspertise inden for energibesparelser og grønne løsninger, kan vi derfor også rådgive dig om, hvordan du vælger de produkter, der i sidste ende giver dig mest for pengene.

Gennemgang af el-rapport

Bro El-Service tilbyder også sin hjælp ved gennemgang af el-rapporter ved køb af nyt hus. Måske der er nævnt flere ting i rapporten, der skal udbedres, eller måske du er i tvivl om, hvordan du skal gribe rapporten an. Vi gennemgår den i ro og mag og forklarer dig, hvad du skal tage stilling til. Vi tilbyder også altid at give et uforpligtende tilbud på det eller de ting, der skal udbedres.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Når huset pludseligt skal renoveres, eller du kommer i tanke om, en anden løsning i køkkenet vil være bedre. Så kan du komme ud for, at du får brug for en elektriker. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Installation af strøm ved nyt køkken eller bad eller i forbindelse med renovering
  • LED-belysning
  • Alarmer
  • Mindre el-opgaver som lampeopsætning og fejlfinding
  • Intelligent belysning, udendørs eller indendørs
  • Installation af stikkontakter
  • Installation af hårde hvidevarer eller andre større maskiner
  • … og mange andre former for el-installation

Kontakt os hvis vi skal klare dine el-opgaver

Uanset om det er en større eller mindre opgave, du har i tankerne, så sidder vi klar ved telefonen og mailen til at besvare dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at efterspørge et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Tag fat i os med det samme, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Søger du en erfaren og autoriseret el-installatør?

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur inden for 1-3 hverdage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

høj kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed

​Elektriker Anders Bro Andersen startede Bro El-Service tilbage i januar 2013. Siden har han sat en ære i en høj kundetilfredshed. Det sker blandt andet ved at holde sig konstant opdateret på udviklingen inden for energibesparelser.

Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi kan derfor godt love, at vi sagtens kan hjælpe dig, når du skal have udført autoriseret el-arbejde i din virksomhed.

​Få nemt og hurtigt svar på din opgave

Autoriseret elektriker varetager installation og service

​Mange gode anmeldelser på Facebook og Google

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Nye stikkontakter og HPFI relæ"

Vi fik lavet to nye stikkontakter samt skiftet vores gamle HFI relæ til HPFI relæ. Vi fik først et besøg for at få vurderet omfang af opgave samt pris. Kort tid efter fik vi udført arbejdet. Vi er yderst tilfredse med arbejdet, service og pris. Vi kan varmt anbefale Bro El Service.

Tina Jensen

"Ny eltavle"

Et ellers istandsat hus, som kun manglede en ny eltavle. Bro El Service blev kontaktet i den tro at der var tale om en lokal virksomhed. Men det viste sig at der ikke vare noget problem i at køre fra Næstved til Køge, og det påvirkede i øvrigt ikke prisen, som var ganske rimelig og lavet til tiden.

Lars Würtz

"Renovering af køkken"

Bedste anbefalinger til Anders. Han er punktlig, omhyggelig og ikke mindst dygtig. Alle aftalerne blev overholdt, og der er absolut intet at sætte på et meget veludført og perfektionistisk arbejde.

Emil Larsen

Står du med en opgave for autoriseret elektriker og el-installatør?

Firmainformation

Adresse:

Bro El-Service V/ Anders Bro Andersen

Kalbyvej 10 4684 Holmegaard

Medlem af Tekniq Arbejdsgiverne

​Bro El-Service er medlem af TEKNIQ, der er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikrer vi, du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet, når får vores elektriker ud.

tekniqarbejdsgiverne_hvid