Skab tryghed med en Jablatron alarm i hjemmet

​Skab tryghed i hjemmet eller din virksomhed med montering af alarmsystem fra Jablotron. Hos Bro El-Service finder du en dygtig og autoriseret elektriker, der er certificeret til at installere den effektive og trådløse alarm fra Jablotron.

Vi både leverer, monterer og installerer alarmen og tjekker, om den virker, som den skal. Vi tilbyder vores installation af trådløs alarm for både private og erhverv i Næstved og omegn.

Hvorfor vælge en Jablatron alarm?

Du kan være garanteret et ordentligt, sikkerhedsgodkendt produkt fra Pension & Forsikring, hvis du vælger vores montering af alarmsystem. Den trådløse alarm er særligt velegnet til privat beboelse, da den har en høj trådløs rækkevidde og en lang batterilevetid. Samtidig er alarmen delt i to komponenter, så det er ikke muligt at kunne sabotere eller ødelægge alarmen udefra.

En anden klar fordel ved vores alarm er, at den ikke er bundet til nogen særlige services med dertilhørende gebyrer eller andet. Du har mulighed for selv at vælge, om du ønsker at tilkøbe en sikkerhedsservice fra en kontrolcentral, eller om alarmsignalet skal sendes et andet sted hen.

Derudover kan du også selv vælge, hvor mange, udover dig selv, som skal have besked, hvis alarmen går. På den måde er det muligt at få dækket sig grundigt ind, når du er af sted på ferie og ikke selv kan reagere på sms’en.

Hvad koster montering af alarmsystemer?

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på installation af trådløs alarm til private og erhverv, men prisen afhænger blandt andet af, om alarmsystemet skal kombineres med videoovervågning, samt hvad du har af særlige ønsker til systemets funktioner. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den tyverisikring, der matcher dine behov for sikring.

Kontakt os for installation af trådløs alarm i dit hjem eller firma

Er du interesseret i vores installation af trådløs alarm, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved vores montering af alarmsystem, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon 40 74 11 04, e-mail info@broelservice.dk eller via vores kontaktformular her på siden.

Søger du en erfaren og autoriseret el-installatør?

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur inden for 1-3 hverdage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

høj kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed

​Elektriker Anders Bro Andersen startede Bro El-Service tilbage i januar 2013. Siden har han sat en ære i en høj kundetilfredshed. Det sker blandt andet ved at holde sig konstant opdateret på udviklingen inden for energibesparelser.

Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi kan derfor godt love, at vi sagtens kan hjælpe dig, når du skal have udført autoriseret el-arbejde i din virksomhed.

​Få nemt og hurtigt svar på din opgave

Autoriseret elektriker varetager installation og service

​Mange gode anmeldelser på Facebook og Google

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Nye stikkontakter og HPFI relæ"

Vi fik lavet to nye stikkontakter samt skiftet vores gamle HFI relæ til HPFI relæ. Vi fik først et besøg for at få vurderet omfang af opgave samt pris. Kort tid efter fik vi udført arbejdet. Vi er yderst tilfredse med arbejdet, service og pris. Vi kan varmt anbefale Bro El Service.

Tina Jensen

"Ny eltavle"

Et ellers istandsat hus, som kun manglede en ny eltavle. Bro El Service blev kontaktet i den tro at der var tale om en lokal virksomhed. Men det viste sig at der ikke vare noget problem i at køre fra Næstved til Køge, og det påvirkede i øvrigt ikke prisen, som var ganske rimelig og lavet til tiden.

Lars Würtz

"Renovering af køkken"

Bedste anbefalinger til Anders. Han er punktlig, omhyggelig og ikke mindst dygtig. Alle aftalerne blev overholdt, og der er absolut intet at sætte på et meget veludført og perfektionistisk arbejde.

Emil Larsen

Står du med en opgave for autoriseret elektriker og el-installatør?

Firmainformation

Adresse:

Bro El-Service V/ Anders Bro Andersen

Kalbyvej 10 4684 Holmegaard

Medlem af Tekniq Arbejdsgiverne

​Bro El-Service er medlem af TEKNIQ, der er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikrer vi, du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet, når får vores elektriker ud.

tekniqarbejdsgiverne_hvid