Skab tryghed med overvågning af din ejendom

Kunne du tænke dig en optimal form for tyverisikring af din bolig eller dine virksomhedslokaler? Så står vi hos Bro El-Service klar til at hjælpe dig. Vi er en erfaren og autoriseret elektriker, der kan hjælpe dig med enhver form for el-installation, herunder også opsætning af trådløs videoovervågning.

Vi tilbyder montering af videoovervågning for privatpersoner og forskellige former for erhverv i Næstved og andre omkringliggende områder, og vi kommer derfor også gerne ud for at hjælpe dig, hvis du bor heromkring.

Kombinér TV-overvågning med en alarm

Hvis du vil skabe maksimal tryghed, kan du med stor fordel kombinere installation af TV-overvågning med opsætningen af et alarmsystem. Vi tilbyder i den forbindelse installation af et trådløst alarmsystem, der er sikkerhedsgodkendt af Pension & Forsikring.

Du kan i forlængelse heraf også vælge, om du ønsker at tilkøbe en serviceydelse fra en kontrolcentral, eller om billederne fra din overvågning skal sendes et andet sted hen i tilfælde af, at alarmen går i gang.

Hvad koster installation af videoovervågning?

Vores priser på installation af trådløs videoovervågning varierer fra opgave til opgave, idet der kan være individuelle behov, som vi skal tage højde for. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange overvågningskameraer du skal have sat op
  • Om du ønsker at kombinere videoovervågningen med et alarmsystem
  • Om du ønsker at tilkøbe en eller flere serviceydelser.

Når vi kender til dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig på installation af videoovervågning i dit private hjem eller i din virksomhed.

Kontakt os og få hjælp til at styrke sikkerheden med overvågning

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den form for tyverisikring, som du har behov for, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så hører vi meget gerne fra dig. Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 74 11 04, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@broelservice.dk, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Søger du en erfaren og autoriseret el-installatør?

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur inden for 1-3 hverdage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

høj kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed

​Elektriker Anders Bro Andersen startede Bro El-Service tilbage i januar 2013. Siden har han sat en ære i en høj kundetilfredshed. Det sker blandt andet ved at holde sig konstant opdateret på udviklingen inden for energibesparelser.

Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi kan derfor godt love, at vi sagtens kan hjælpe dig, når du skal have udført autoriseret el-arbejde i din virksomhed.

​Få nemt og hurtigt svar på din opgave

Autoriseret elektriker varetager installation og service

​Mange gode anmeldelser på Facebook og Google

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Nye stikkontakter og HPFI relæ"

Vi fik lavet to nye stikkontakter samt skiftet vores gamle HFI relæ til HPFI relæ. Vi fik først et besøg for at få vurderet omfang af opgave samt pris. Kort tid efter fik vi udført arbejdet. Vi er yderst tilfredse med arbejdet, service og pris. Vi kan varmt anbefale Bro El Service.

Tina Jensen

"Ny eltavle"

Et ellers istandsat hus, som kun manglede en ny eltavle. Bro El Service blev kontaktet i den tro at der var tale om en lokal virksomhed. Men det viste sig at der ikke vare noget problem i at køre fra Næstved til Køge, og det påvirkede i øvrigt ikke prisen, som var ganske rimelig og lavet til tiden.

Lars Würtz

"Renovering af køkken"

Bedste anbefalinger til Anders. Han er punktlig, omhyggelig og ikke mindst dygtig. Alle aftalerne blev overholdt, og der er absolut intet at sætte på et meget veludført og perfektionistisk arbejde.

Emil Larsen

Står du med en opgave for autoriseret elektriker og el-installatør?

Firmainformation

Adresse:

Bro El-Service V/ Anders Bro Andersen

Kalbyvej 10 4684 Holmegaard

Medlem af Tekniq Arbejdsgiverne

​Bro El-Service er medlem af TEKNIQ, der er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikrer vi, du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet, når får vores elektriker ud.

tekniqarbejdsgiverne_hvid