​Ny installation eller renovering af gamle

Skal du have renoveret en el-installation eller monteret en ny i dit hus, i din lejlighed eller i dine virksomhedslokaler? Hos Bro El-Service finder du en autoriseret el-installatør i Næstved og omegn. Vi står klar til at hjælpe dig med lige netop dit el-arbejde, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Eksempler på, hvordan vi kan hjælpe dig

En el-installation kan dække over mange forskellige typer installationer. Det kan for eksempel være:

  • Installation af hårde hvidevarer
  • Installation af LED-belysning
  • Installation af trådløs videoovervågning
  • Installation af alarmsystem
  • Renovering af el-installation
  • Ny el-installation

Vi kan være behjælpelige med alle former for elinstallationer, så har du en opgave til os, hører vi meget gerne fra dig.

Derfor skal du vælge vores firma

Der er flere gode grunde til, hvorfor du med stor fordel kan vælge at benytte dig af vores el-firma.

Vi udfører autoriseret el-arbejde for både private og erhverv, og vi gør det altid med et højt fagligt niveau. Vi har erfaringen og kompetencerne til at sikre dig en veludført el-installation, hvad enten den er gammel eller ny.

Vi lægger ikke kun stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. Vi har også et stort fokus på vores kunders tilfredshed. Derfor sætter vi en stor ære i altid at komme til den aftalte tid, ligesom vi altid står klar med kvalificeret rådgivning og vejledning.

Hvad koster en ny el-installation?

Vi tilbyder rimelige og gennemskuelige priser på alt vores el-arbejde. Derfor har du også mulighed for at få en ny el-installation til en forholdsvis billig pris. Der kan dog være stor forskel på, hvor omfattende en opgave er, og hvilke materialer der skal bruges for at sikre det bedste resultat. Derfor udarbejder vi altid et uforpligtende og skræddersyet tilbud på enhver opgave.​

Kontakt os i dag​

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer, eller har du nogle spørgsmål? Ønsker du at indhente et tilbud på din opgave? Kontakt os for en indledende dialog om dit projekt allerede i dag.

Søger du en erfaren og autoriseret el-installatør?

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur inden for 1-3 hverdage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

høj kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed

​Elektriker Anders Bro Andersen startede Bro El-Service tilbage i januar 2013. Siden har han sat en ære i en høj kundetilfredshed. Det sker blandt andet ved at holde sig konstant opdateret på udviklingen inden for energibesparelser.

Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi kan derfor godt love, at vi sagtens kan hjælpe dig, når du skal have udført autoriseret el-arbejde i din virksomhed.

​Få nemt og hurtigt svar på din opgave

Autoriseret elektriker varetager installation og service

​Mange gode anmeldelser på Facebook og Google

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Nye stikkontakter og HPFI relæ"

Vi fik lavet to nye stikkontakter samt skiftet vores gamle HFI relæ til HPFI relæ. Vi fik først et besøg for at få vurderet omfang af opgave samt pris. Kort tid efter fik vi udført arbejdet. Vi er yderst tilfredse med arbejdet, service og pris. Vi kan varmt anbefale Bro El Service.

Tina Jensen

"Ny eltavle"

Et ellers istandsat hus, som kun manglede en ny eltavle. Bro El Service blev kontaktet i den tro at der var tale om en lokal virksomhed. Men det viste sig at der ikke vare noget problem i at køre fra Næstved til Køge, og det påvirkede i øvrigt ikke prisen, som var ganske rimelig og lavet til tiden.

Lars Würtz

"Renovering af køkken"

Bedste anbefalinger til Anders. Han er punktlig, omhyggelig og ikke mindst dygtig. Alle aftalerne blev overholdt, og der er absolut intet at sætte på et meget veludført og perfektionistisk arbejde.

Emil Larsen

Står du med en opgave for autoriseret elektriker og el-installatør?

Firmainformation

Adresse:

Bro El-Service V/ Anders Bro Andersen

Kalbyvej 10 4684 Holmegaard

Medlem af Tekniq Arbejdsgiverne

​Bro El-Service er medlem af TEKNIQ, der er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikrer vi, du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet, når får vores elektriker ud.

tekniqarbejdsgiverne_hvid