​Skal kontoret have lavet ny belysning, eller er det nærmere industriinstallationer du leder efter den rette elektriker til at kunne klare? Om det er kontoret, der skal have trukket strøm til nye data installationer, eller hvis du ønsker mere energibesparende belysning. Så kan vi hjælpe dig videre.

Bred erfaring med alle slags el-opgaver for virksomheder

Eftersom vi har hjulpet så mange erhvervskunder med alle slags el-relaterede opgaver, kan vi også sagtens klare dine opgaver. Uanset størrelsen på opgaven og din virksomhed. Derfor kan vi blandt andet hjælpe inden for disse områder:

Om det er sikkerhedsbelysning, I skal have styr på. Eller hvis I skal have installeret nye kornanlæg, eller måske blot nye data installationer. Vi har prøvet det hele og er derfor parate til at hjælpe dig videre med dine el-opgaver.

Kontakt os hvis du mangler en elektriker?

Uanset om du står med en større eller mindre opgave i tankerne, så sidder vi klar ved både telefon og mail, så vi kan besvare alle dine spørgsmål. Jo hurtigere, du tager fat i os, jo hurtigere kan vi vende tilbage med information om, hvornår og hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din el-opgave.

Søger du en erfaren og autoriseret el-installatør?

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur inden for 1-3 hverdage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

høj kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed

​Elektriker Anders Bro Andersen startede Bro El-Service tilbage i januar 2013. Siden har han sat en ære i en høj kundetilfredshed. Det sker blandt andet ved at holde sig konstant opdateret på udviklingen inden for energibesparelser.

Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi kan derfor godt love, at vi sagtens kan hjælpe dig, når du skal have udført autoriseret el-arbejde i din virksomhed.

​Få nemt og hurtigt svar på din opgave

Autoriseret elektriker varetager installation og service

​Mange gode anmeldelser på Facebook og Google

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Nye stikkontakter og HPFI relæ"

Vi fik lavet to nye stikkontakter samt skiftet vores gamle HFI relæ til HPFI relæ. Vi fik først et besøg for at få vurderet omfang af opgave samt pris. Kort tid efter fik vi udført arbejdet. Vi er yderst tilfredse med arbejdet, service og pris. Vi kan varmt anbefale Bro El Service.

Tina Jensen

"Ny eltavle"

Et ellers istandsat hus, som kun manglede en ny eltavle. Bro El Service blev kontaktet i den tro at der var tale om en lokal virksomhed. Men det viste sig at der ikke vare noget problem i at køre fra Næstved til Køge, og det påvirkede i øvrigt ikke prisen, som var ganske rimelig og lavet til tiden.

Lars Würtz

"Renovering af køkken"

Bedste anbefalinger til Anders. Han er punktlig, omhyggelig og ikke mindst dygtig. Alle aftalerne blev overholdt, og der er absolut intet at sætte på et meget veludført og perfektionistisk arbejde.

Emil Larsen

Står du med en opgave for autoriseret elektriker og el-installatør?

Firmainformation

Adresse:

Bro El-Service V/ Anders Bro Andersen

Kalbyvej 10 4684 Holmegaard

Medlem af Tekniq Arbejdsgiverne

​Bro El-Service er medlem af TEKNIQ, der er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikrer vi, du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet, når får vores elektriker ud.

tekniqarbejdsgiverne_hvid