Professionelt el-arbejde i Næstved og omegn

Hos Bro El-Service har vi mange års erfaring inden for elektrikerfaget, og vi leverer en professionel el-service for både private kunder såvel som erhvervskunder. Vi varetager som regel opgaver i vores eget nærområde omkring Næstved. Har du en opgave til os i et andet omkringliggende område, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Hos Bro El-Service har vi mange års erfaring inden for elektrikerfaget, og vi leverer en professionel el-service for både private kunder såvel som erhvervskunder. Vi varetager som regel opgaver i vores eget nærområde omkring Næstved. Har du en opgave til os i et andet omkringliggende område, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Hvad dækker vores el-service over?

Vi udfører en bred palette af opgaver inden for elektrikerfaget. Vi udfører autoriseret el-service for vores kunder, som blandt andet omfatter følgende opgaver:

  • El-eftersyn
  • Installation af LED-belysning
  • Montering af alarmsystem
  • Installation af trådløs videoovervågning
  • Ny el-installation
  • Renovering af gammel el-installation
  • Installation af hårde hvidevarer
  • Trækning af strøm

Få foretaget et grundigt el-eftersyn af dine installationer

Et el-eftersyn er en grundig gennemgang af samtlige elinstallationer i din bolig eller i dine virksomhedslokaler. Der er særligt mange, der vælger at få foretaget et el-eftersyn af husets installationer i forbindelse med køb og salg af ejendom – og det kan godt betale sig. Faktum er nemlig, at der ofte gemmer sig farlige installationer i private boliger, og det kan blive dyrt, hvis det ikke opdages.

I forbindelse med eftersynet af dine elinstallationer kan du efterfølgende få udarbejdet en såkaldt elinstallationsrapport. Heri kan du få et overblik over eventuelle fejl og mangler vedrørende de elektriske installationer i boligen.

Faglighed og tilfredshed i fokus

Det er utroligt vigtigt for os, at du bliver tilfreds med vores el-service. Derfor arbejder vi professionelt med udgangspunkt i et højt fagligt niveau. Derudover har vi erfaringen til at sikre dig kvalificeret rådgivning og vejledning, hvis du har brug for det i forbindelse med din opgave. Vi kommer altid til den aftalte tid, og vi tilbyder rimelige og gennemskuelige priser på alt vores arbejde.

Kontakt os og få beregnet et tilbud

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på et el-tjek eller en anden opgave i dit hjem eller i dine erhvervslokaler, hører vi gerne fra dig. Vi beregner et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til din opgave og dens omfang.

Søger du en erfaren og autoriseret el-installatør?

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur inden for 1-3 hverdage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

høj kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed

​Elektriker Anders Bro Andersen startede Bro El-Service tilbage i januar 2013. Siden har han sat en ære i en høj kundetilfredshed. Det sker blandt andet ved at holde sig konstant opdateret på udviklingen inden for energibesparelser.

Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi kan derfor godt love, at vi sagtens kan hjælpe dig, når du skal have udført autoriseret el-arbejde i din virksomhed.

​Få nemt og hurtigt svar på din opgave

Autoriseret elektriker varetager installation og service

​Mange gode anmeldelser på Facebook og Google

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Nye stikkontakter og HPFI relæ"

Vi fik lavet to nye stikkontakter samt skiftet vores gamle HFI relæ til HPFI relæ. Vi fik først et besøg for at få vurderet omfang af opgave samt pris. Kort tid efter fik vi udført arbejdet. Vi er yderst tilfredse med arbejdet, service og pris. Vi kan varmt anbefale Bro El Service.

Tina Jensen

"Ny eltavle"

Et ellers istandsat hus, som kun manglede en ny eltavle. Bro El Service blev kontaktet i den tro at der var tale om en lokal virksomhed. Men det viste sig at der ikke vare noget problem i at køre fra Næstved til Køge, og det påvirkede i øvrigt ikke prisen, som var ganske rimelig og lavet til tiden.

Lars Würtz

"Renovering af køkken"

Bedste anbefalinger til Anders. Han er punktlig, omhyggelig og ikke mindst dygtig. Alle aftalerne blev overholdt, og der er absolut intet at sætte på et meget veludført og perfektionistisk arbejde.

Emil Larsen

Står du med en opgave for autoriseret elektriker og el-installatør?

Firmainformation

Adresse:

Bro El-Service V/ Anders Bro Andersen

Kalbyvej 10 4684 Holmegaard

Medlem af Tekniq Arbejdsgiverne

​Bro El-Service er medlem af TEKNIQ, der er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikrer vi, du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet, når får vores elektriker ud.

tekniqarbejdsgiverne_hvid