– når energiforbruget skal optimeres i hjemmet

​Får du udnyttet energien optimalt derhjemme? Hvis du skifter til LED-belysning kan du ende ud med at spare en hel del penge på energiregningen.

Hvorfor vælge LED-belysning?

Når du vælger LED i stedet for en almindelig gløde- eller halogenpære, får du en diode, der udsender lys. Fordelen ved at have en lysdiode i stedet for en almindelig pære er, at den ikke afgiver særlig meget varme.

En almindelig pære bruger gerne 90% af sine kræfter på varme og kun 10% på lys. LED-belysning har en levetid, der er et sted mellem 30-50.000 timer. Hvilket er en hel del, og giver dig den fordel, at du ikke skal bekymre dig om at skifte pæren nær så ofte.

Vi taler altid gerne for mere miljøvenlige løsninger, når det kommer til lys. Derfor har vi også hjulpet med at skifte til LED-belysning i rigtig mange hjem. Hvis du har nogen spørgsmål til, hvorfor LED-belysning er en god ide, eller du gerne vil vide, om det kan lade sig gøre hos dig. Så tøv ikke med at kontakte os.

Udfyld blot kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Søger du en erfaren og autoriseret el-installatør?

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur inden for 1-3 hverdage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

høj kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed

​Elektriker Anders Bro Andersen startede Bro El-Service tilbage i januar 2013. Siden har han sat en ære i en høj kundetilfredshed. Det sker blandt andet ved at holde sig konstant opdateret på udviklingen inden for energibesparelser.

Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi kan derfor godt love, at vi sagtens kan hjælpe dig, når du skal have udført autoriseret el-arbejde i din virksomhed.

​Få nemt og hurtigt svar på din opgave

Autoriseret elektriker varetager installation og service

​Mange gode anmeldelser på Facebook og Google

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Nye stikkontakter og HPFI relæ"

Vi fik lavet to nye stikkontakter samt skiftet vores gamle HFI relæ til HPFI relæ. Vi fik først et besøg for at få vurderet omfang af opgave samt pris. Kort tid efter fik vi udført arbejdet. Vi er yderst tilfredse med arbejdet, service og pris. Vi kan varmt anbefale Bro El Service.

Tina Jensen

"Ny eltavle"

Et ellers istandsat hus, som kun manglede en ny eltavle. Bro El Service blev kontaktet i den tro at der var tale om en lokal virksomhed. Men det viste sig at der ikke vare noget problem i at køre fra Næstved til Køge, og det påvirkede i øvrigt ikke prisen, som var ganske rimelig og lavet til tiden.

Lars Würtz

"Renovering af køkken"

Bedste anbefalinger til Anders. Han er punktlig, omhyggelig og ikke mindst dygtig. Alle aftalerne blev overholdt, og der er absolut intet at sætte på et meget veludført og perfektionistisk arbejde.

Emil Larsen

Står du med en opgave for autoriseret elektriker og el-installatør?

Firmainformation

Adresse:

Bro El-Service V/ Anders Bro Andersen

Kalbyvej 10 4684 Holmegaard

Medlem af Tekniq Arbejdsgiverne

​Bro El-Service er medlem af TEKNIQ, der er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikrer vi, du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet, når får vores elektriker ud.

tekniqarbejdsgiverne_hvid