​Bro El-Service tilbyder energitjek og energirådgivning, hvis du ønsker at optimere belysningen i din virksomhed. Ofte vil der være penge at spare, hvis du vælger at skifte over til LED-belysning.

Vi gennemgår sammen virksomheden, industri- eller landbrugshallen og ser på, hvor vi kan forbedre den nuværende belysning. Således at du oplever den mest optimale optimering af belysningen.

Spar penge med skift af belysning

Med et energitjek får du undersøgt, om din virksomhed indeholder skjulte strømslugere. Og du finder ud af, hvordan dit elforbrug fordeler sig. Vi ser dine el-artikler gennem i sømmene og laver overslag over, hvor meget du kan spare ved at skifte ud.

På den baggrund laver vi en energirådgivning, som viser, hvor du fremover skal skifte ud. Og du får information om, hvor du kan optimere for at spare mest muligt på el-regningen. ​

Skriv til os via kontaktformularen til højre, hvis du overvejer at få skiftet din belysning. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud.

Udfyld med det samme, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!

Søger du en erfaren og autoriseret el-installatør?

Kontakt os via formularen herunder og vi vender retur inden for 1-3 hverdage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

høj kundetilfredshed

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed

​Elektriker Anders Bro Andersen startede Bro El-Service tilbage i januar 2013. Siden har han sat en ære i en høj kundetilfredshed. Det sker blandt andet ved at holde sig konstant opdateret på udviklingen inden for energibesparelser.

Vi ved, hvad kunderne efterspørger, og vi kan derfor godt love, at vi sagtens kan hjælpe dig, når du skal have udført autoriseret el-arbejde i din virksomhed.

​Få nemt og hurtigt svar på din opgave

Autoriseret elektriker varetager installation og service

​Mange gode anmeldelser på Facebook og Google

Se flere anmeldelser på Facebook​

"Nye stikkontakter og HPFI relæ"

Vi fik lavet to nye stikkontakter samt skiftet vores gamle HFI relæ til HPFI relæ. Vi fik først et besøg for at få vurderet omfang af opgave samt pris. Kort tid efter fik vi udført arbejdet. Vi er yderst tilfredse med arbejdet, service og pris. Vi kan varmt anbefale Bro El Service.

Tina Jensen

"Ny eltavle"

Et ellers istandsat hus, som kun manglede en ny eltavle. Bro El Service blev kontaktet i den tro at der var tale om en lokal virksomhed. Men det viste sig at der ikke vare noget problem i at køre fra Næstved til Køge, og det påvirkede i øvrigt ikke prisen, som var ganske rimelig og lavet til tiden.

Lars Würtz

"Renovering af køkken"

Bedste anbefalinger til Anders. Han er punktlig, omhyggelig og ikke mindst dygtig. Alle aftalerne blev overholdt, og der er absolut intet at sætte på et meget veludført og perfektionistisk arbejde.

Emil Larsen

Står du med en opgave for autoriseret elektriker og el-installatør?

Firmainformation

Adresse:

Bro El-Service V/ Anders Bro Andersen

Kalbyvej 10 4684 Holmegaard

Medlem af Tekniq Arbejdsgiverne

​Bro El-Service er medlem af TEKNIQ, der er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen. Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne sikrer vi, du får en professionel løsning af højeste tekniske og håndværksmæssige kvalitet, når får vores elektriker ud.

tekniqarbejdsgiverne_hvid