Skip to main content

El-service for private og erhverv

Professionelt el-arbejde i Næstved og omegn

Hos Bro El-Service har vi mange års erfaring inden for elektrikerfaget, og vi leverer en professionel el-service for både private kunder såvel som erhvervskunder.

Vi varetager som regel opgaver i vores eget nærområde omkring Næstved. Har du en opgave til os i et andet omkringliggende område, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Hvad dækker vores el-service over?

Vi udfører en bred palette af opgaver inden for elektrikerfaget. Vi udfører autoriseret el-service for vores kunder, som blandt andet omfatter følgende opgaver:

 • El-eftersyn
 • Installation af LED-belysning
 • Montering af alarmsystem
 • Installation af trådløs videoovervågning
 • Ny el-installation
 • Renovering af gammel el-installation
 • Installation af hårde hvidevarer
 • Trækning af strøm

Få foretaget et grundigt el-eftersyn af dine installationer

Et el-eftersyn er en grundig gennemgang af samtlige elinstallationer i din bolig eller i dine virksomhedslokaler. Der er særligt mange, der vælger at få foretaget et el-eftersyn af husets installationer i forbindelse med køb og salg af ejendom – og det kan godt betale sig. Faktum er nemlig, at der ofte gemmer sig farlige installationer i private boliger, og det kan blive dyrt, hvis det ikke opdages.

I forbindelse med eftersynet af dine elinstallationer kan du efterfølgende få udarbejdet en såkaldt elinstallationsrapport. Heri kan du få et overblik over eventuelle fejl og mangler vedrørende de elektriske installationer i boligen.

Vi har fagligheden og din tilfredshed i fokus

Det er utroligt vigtigt for os, at du bliver tilfreds med vores el-service. Derfor arbejder vi professionelt med udgangspunkt i et højt fagligt niveau. Derudover har vi erfaringen til at sikre dig kvalificeret rådgivning og vejledning, hvis du har brug for det i forbindelse med din opgave. Vi kommer altid til den aftalte tid, og vi tilbyder rimelige og gennemskuelige priser på alt vores arbejde.

  Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

  Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på et el-tjek eller en anden opgave i dit hjem eller i dine erhvervslokaler, hører vi gerne fra dig. Vi beregner et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi kender til din opgave og dens omfang.