Skip to main content

INSTALLATION AF TRÅDLØS VIDEOOVERVÅGNING UDENDØRS

– SKAB TRYGHED MED EN JABLATRON ALARM I HJEMMET

Kunne du tænke dig en optimal form for tyverisikring af din bolig eller dine virksomhedslokaler? Så står vi hos Bro El-Service klar til at hjælpe dig. Vi er en erfaren og autoriseret elektriker, der kan hjælpe dig med enhver form for el-installation, herunder også installation af trådløs videoovervågning.

Vi tilbyder installation af udendørs videoovervågning for privatpersoner og forskellige former for erhverv i Næstved og andre omkringliggende områder.

KOMBINER VIDEOOVERVÅGNING MED EN ALARM

Hvis du vil skabe maksimal tryghed, kan du med stor fordel kombinere installation af udendørs videoovervågning med opsætningen af et alarmsystem. Vi tilbyder installation af et trådløst alarmsystem, der er sikkerhedsgodkendt af Pension & Forsikring.

Du kan for eksempel vælge, om du ønsker at tilkøbe en serviceydelse fra en kontrolcentral, eller om billederne fra din overvågning skal sendes et andet sted hen i tilfælde af, at alarmen går i gang.

HVAD KOSTER INSTALLATION AF TRÅDLØS VIDEOOVERVÅGNING?

Vores priser på installation af trådløs videoovervågning varierer fra opgave til opgave, idet der kan være individuelle behov, som vi skal tage højde for. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange videokameraer du skal have sat op
  • Om du ønsker at kombinere videoovervågningen med et alarmsystem
  • Om du ønsker at tilkøbe en eller flere serviceydelser.

Når vi kender til dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig på installation af udendørs videoovervågning i dit private hjem eller i din virksomhed.

KONTAKT OS FOR PROFESSIONEL INSTALLATION AF UDENDØRS VIDEOOVERVÅGNING

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den form for tyverisikring, som du har behov for, har du nogle spørgsmål, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så hører vi meget gerne fra dig. Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 74 11 04, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@broelservice.dk, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.