Skip to main content

MONTERING AF ALARMSYSTEM OG INSTALLATION AF TRÅDLØS ALARM

– SKAB TRYGHED MED EN JABLATRON ALARM I HJEMMET

Skab tryghed i hjemmet eller din virksomhed med montering af alarmsystem fra Jablotron. Hos Bro El-Service finder du en dygtig og autoriseret elektriker, der er certificeret til at installere den effektive og trådløse alarm fra Jablotron.

Vi både leverer, monterer og installerer alarmen og tjekker, om den virker, som den skal. Vi tilbyder vores installation af trådløs alarm for både private og erhverv i Næstved og omegn.

HVORFOR VÆLGE EN JABLOTRON ALARM?

Du kan være garanteret et ordentligt, sikkerhedsgodkendt produkt fra Pension & Forsikring, hvis du vælger vores montering af alarmsystem. Den trådløse alarm er særligt velegnet til privat beboelse, da den har en høj trådløs rækkevidde og en lang batterilevetid.

Samtidig er alarmen delt i to komponenter, så det er ikke muligt at kunne sabotere eller ødelægge alarmen udefra.

En anden klar fordel ved vores alarm er, at den ikke er bundet til nogen særlige services med dertilhørende gebyrer eller andet.

Du har mulighed for selv at vælge, om du ønsker at tilkøbe en sikkerhedsservice fra en kontrolcentral, eller om alarmsignalet skal sendes et andet sted hen.

Derudover kan du også selv vælge, hvor mange, udover dig selv, som skal have besked, hvis alarmen går. På den måde er det muligt at få dækket sig grundigt ind, når du er af sted på ferie og ikke selv kan reagere på sms’en.

HVAD KOSTER MONTERING AF ALARMSYSTEM?

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på installation af trådløs alarm til private og erhverv, men prisen afhænger blandt andet af, om alarmsystemet skal kombineres med videoovervågning, samt hvad du har af særlige ønsker til systemets funktioner.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den tyverisikring, der matcher dine behov for sikring.

KONTAKT OS FOR INSTALLATION AF TRÅDLØS ALARM I DIT HJEM ELLER FIRMA

Er du interesseret i vores installation af trådløs alarm, og ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, eller kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved vores montering af alarmsystem, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon 40 74 11 04, e-mail info@broelservice.dk eller via vores kontaktformular her på siden.